En liten unboxing + GIVEAWAY!

~
Förra året prenumererade jag på en månadsbox med konstnärsprylar. Pennor, papper, penslar, färgtuber och allt annat en kan tänka sig. Boxen heter Scrawlrbox. När jag började plugga pausade jag min prenumeration då jag kände att jag blev lite överväldigad och aldrig hann använda grejerna jag fick. Men nu har jag börjat få feeling, ritar ganska ofta i min skissbok nuförtiden och då startade jag igång prenumerationen igen! 

 
Jag ville egentligen bara tipsa om den här boxen för alla som gillar att rita och måla. Man får testa mycket nytt som man aldrig skulle välja att köpa själv i butik. Boxen kostar 15 pund + 5 pund frakt. Så drygt 200kr i månaden. (Det här inlägget är förresten inte på något sätt sponsrat av Scrawlr!)
 
 
 
Här är grejerna jag fick i den senaste boxen.

 
En liten akvarellpalett, två färgpennor, en skisspenna, en posca-penna (som jag redan har och älskar!), akvarellpapper och en godis. Varje månad finns det också ett print från en featured artist som arbetat med materialet i boxen. 
 
 
 Och här är vad jag skapade med grejerna. 
 
Eftersom jag är sämst på att rita händer och fötter försöker jag inte ens haha!
 
Så roligt att arbeta med akvarell och färgpennor, det blev en intressant mjuk textur som jag definitivt kommer att experimentera mer med. 
 
GIVEAWAY!
Jag gick faktiskt genom alla mina art supplies för några dagar sedan och rensade ut en del grejer. Märkte att jag hade två sådana här små akvarellpaletter och tänkte "men gud vad onödigt, vem behöver två sådana här?". Sedan öppnar jag månadens box och där ligger en till hahah! Därför bestämde jag mig för att ge bort den jag fick nu här på bloggen. Den är helt oanvänd (jag använde en av mina gamla till målningen ovanför) och kommer med en liten gullig pensel. Jag hittar ingen återförsäljare i Sverige men i england verkar den ligga på ca 120-150kr.
 
 
Om du skulle vilja ha paletten är det bara att lämna en kommentar här nere där du skriver att du är med. (Glöm inte att skriva din mejladress i mejl-fältet så att jag kan kontakta dig om du vinner!) Jag lottar ut paletten nu på söndag 14/7 kl.12.00. Lycka till, må slumpen vara med dig!
 Kommentarer
natalie

men alltså!!!! hur perfekt är inte detta??
1. sjukt taggad på boxen.
2. ÄR SJÄLVKLART MED I UTLOTTNINGEN!!!!

har nämligen ganska nyligen också börjat få feeling för att skapa, och har ett akvarellset som jag ärvt av min låtsaspappa som han införskaffade sig under 70-talet typ (har inte bytt ut färgerna en enda gång.... haha, är dags!!)

Svar: Men såå fint med ett akvarellset från 70-talet?! Kul att du har skaparlust och kul att du är med i utlottningen! :D
Ida

2019-07-08 | 21:09:27
BLOG: http://nouw.com/natalieesseen
Emma engström

Men åh vilken himla spännande box!! Så fin verkligen :D <3

2019-07-09 | 18:56:44
BLOG: http://nouw.com/emmaengstrom
Felicia

åååh jag ritade väldigt mycket för ett par år sedan, med denna skulle jag garanterat kicka igång det igen! :D

2019-07-09 | 20:17:20
BLOG: http://feliciahblogg.webblogg.se
Celine

Du är ju så duktig så att det inte finns!

2019-07-10 | 11:35:00
BLOG: http://nouw.com/celinelundqvists
Julia Svensson

Åh så kul med tävling!!

2019-07-10 | 23:44:19
BLOG: http://juliasvenssons.se
Fanny

Har följt din blogg sjukt länge nu och blir så inspirerad av det du gör! att vinna detta hade verkligen kickat igång min kreativitet!

Svar: nej men gud vad glad jag blir! tack för de fina orden <3
Ida

2019-07-11 | 21:55:55
BLOG: http://https://fannybergquist.blogg.se/
lindajanssons - fashion

Men shit så himla duktig du är! 😍🙌

2019-07-12 | 20:04:31
BLOG: http://lindajanssons.com/

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.