Marsipanklumpar och en början till barnbok

~
Hej hörni! Det har inte hänt så mycket här på sistonde trots att jag lagt ner flera timmar på att planera blogginnehåll för hela mars. Mycket beror på att jag är helt fokuserad på ett projekt som har deadline i mitten av april. Lite beror också på att jag är så jäkla trött hela tiden, orkar inte så mycket mer än att äta mat, jobba och titta på netflix typ. 
 
 
Tänkte berätta lite om vad som har hänt de senaste veckorna. Vi tittar!
 
Jag fyllde år artonde mars! 20 år! Va?! Känns helt overkligt. Kan jag få vara 12 igen tack? Jobbade förmiddagen. Åt vårrullar till middag som jag önskat och sedan tårta såklart. Fick bläckpatroner till skrivaren där det varit slut i flera år. Fick också tre klumpar marspian av mormor hahah <3! Marspian är det bästa som finns? Har redan ätit upp en klump. 
 
 
II Jag gjorde den här akvarellskapelsen på målarkursen och kände bara att det måste bli en barnbok av den. Har hunnit göra en till illustration i samma stil och börjat fundera på handligen. Tänker att huvudpersonen heter Judit och att hennes hare heter Kurt. Eller Åke. Tage kanske? Hmm..
 
III Jag glömmer konstant bort att jag ska se Ed Sheeran i Stockholm i sommar och blir så lycklig varje gång jag kommer ihåg det. Nu har vi bokat boende och börjat titta på flyg. Det börjar kännas på riktigt, mindre än 4 månader kvar! 
 
Det blir nog ingen bättre uppdatering här innan månadsskiftet. Med april hoppas jag att mer tid och lite vårenergi också kommer. Glad påsk på er! 
 
 Kommentarer

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.