One's Trash, Another's Clay Body

~
Hej! Long time, no see. Jag har varit upptagen på annat håll - pluggat och umgåtts med folk och sådant där som man gör. Tänkte kika in här en snabbis för att visa ett av mina bättre köp på länge - en tuttkruka!
 


HUR FIN?! Det är Linnea Håkansson som har gjort den och jag beställde av henne via Instagram. Hon hade ett par vaser och krukor kvar efter alla julmarknader och sålde ut de som var kvar. Det är ganska stor efterfrågan på dem och det är riktigt fint hantverk så de kan vara lite svåra att få köpa, särskilt såhär kring jul. Hon återbrukar gammalt porslin till dessa fina skapelser vilket är ett fantastiskt intiativ som jag personligen tycker förhöjer värdet på dem. Återbruk är både roligt och viktigt!  Följ Linnea på Instagram för att ta del av alla vackra ting hon skapar! 
 
På måndag flyttar jag in i min nya lägenhet och jag kan knappt vänta på att få sätta en liten planta i min tuttkruka och låta den pryda en hylla någonstans. Hon skickade också med en liten tutt-magnet i paketet, den ska sitta på mitt kylskåp!!

 » så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.