Tre appar jag dagligen använder

~
Tänkte komma med tips till er! Jag gillar att göra livet enklare och smidigare med hjälp av applikationer till mobilen, här är tre appar jag använder flitigt. 
 
 

Sleep Cycle
Gratis (med köp inuti app)
 


> Jag har aldrig varit nöjd med iPhones egna väckarklocka. Tycker den är högljudd och liksom skarp(?) trots att man väljer egen musik. Därför har jag laddat ner appen Sleep Cycle. Tydligen ska den genom mobilens mikrofon följa ens sömn och väcka en när man sover som lättast och jag tycker verkligen det fungerar? Jag har mitt väckningsfönster på 15 minuter. Under natten ska mobilen ligga med skärmen nedåt och mikrofonen vänd mot dig, man snoozar enkelt genom att knacka lätt med fingarna två gånger på mobilen. Du behöver alltså inte kisa mot en overkligt ljus skärm varje gång du ska snooza, fattar ni hur najs det är?? Jag har förövrigt "Be Alright" med Justin Bieber som väckningssignal och har haft den i 6 år. 


Omni
Gratis!
 


> Jag är tyvärr en sådan som har svårt att ta del av nyheter, jag tycker inte det är nog intressant helt enkelt. Jag vet att jag aldrig skulle plocka upp ett exemplar av aftonbladet och det är sällan jag tittar på nyhetsmorgon. För att ändå ha någorlunda koll på världen har jag därför laddat ner Omni som samlar nyheter från alla medier för att ge fler perspektiv på ett ställe. Jag har aktiverat pushnotiser och bevakat vissa stora händelser för att hänga med så enkelt som möjligt. 

 
Runkeeper
Gratis (med köp inuti app)
 
 
> När jag löptränar använder jag mig alltid av Runkeeper. Jag har testat andra liknande appar men kommer ändå alltid tillbaka till den här. Jag tycker det är roligt att man på ett enkelt sätt kan se sina framsteg och sätta mål. Rekommenderar att aktivera auto pause så att tiden stannar när du stannar, då behöver du inte gräva fram mobilen om du har den i en ficka någonstans. 
 
Det var alles! Om du har känner till en app jag inte visste att jag behövde, tipsa mig i en kommentar :) 

g̶r̶ö̶n̶t̶ rött är skönt

~
Min nya favoritfärg i hela världen är röd. Vet inte om det är för att rött är trendigt.., är rött trendigt? Hur som helst är det min bästa färg just nu och därför gjorde jag en sådan där flat lay nedan  för att visa upp mina favoritgrejer som är just röda. 

 
Baddräkt från New Look, plånbok från Kate Spade, nagellack från H&M i "Lady Bird", anteckningsbok från Leuchttrum1917, solglasögon från ASOS. 
 
Idag är det lördag och jag är ledig hela helgen. Är löjligt glad över att jag hittade mina Sims 3-spel i en låda när jag städade rummet, håller på att installera alla expansionspaket i skrivande stund. Nu vet vi hur jag kommer att spendera resten av helgen (((:» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.