När nytt blir till nytt

~
 
Hej hopp! Mitt bland vintermörkret och bristen på inspiration kikar jag in här med ett nytt inlägg. Det är nämligen så att jag nyligen lade en stor beställning på Lager 157 på grund av deras läskigt låga priser. Bland annat klickade jag hem den här jeanskjolen som nådde ner till just ovanför knäna innan jag klippte till den. 
 
 
Tänkte bara tipsa om att kjolen just nu är på rea för 50kr så det är ett riktigt kap för den som varit på jakt efter en. Jag klippte av 15cm på min och lämnade kanten som den var eftersom jag vill ha det där slitna utseendet. 
 
 
| Kjol - Lager157 | Tröja - Monki | Skärp - H&M | Klocka - Fyndiq |

Om snö och min pepparkaksbesatthet

~
Ojoj nu var det ett tag sedan eller hur? Jag har varit i Örebro heeela höstlovet och umgåtts med människor bokstavligt talat 24/7 och haft jättekul. Hela den där resan känns faktiskt som ett annat liv, lite som en dröm. Jag tror det är för att jag nu är tillbaka i min egen vardag med mina egna rutiner och det är lite.. tomt? Jag tänker citera Hanna som så fint uttryckte exakt vad jag upplever just nu "Känner mig sådär skör som en blir efter att ha flugit hem från någonting bra och försöker återgå till verkligheten." (Förutom att i mitt fall var det tåg och inte flyg som gällde).Egentligen var det ju tänkt att jag skulle förbereda en massa inlägg inför lovet men så blev det helt enkelt inte. Därför, i brist på annat bloggmaterial kommer här en sådan där lista som jag hittade på Hannapees blogg. Jag tog bort vissa punkter som jag inte hade något bra svar på. Här är listan på vad som händer just nu typ: 

Jag kan ta ett steg utanför ytterdörren, lägga mig i en halvmeter snö och skapa snöänglar. Jag tänker inte göra det för snö är kallt men jag KAN.

Jag köper massor av saker som jag redan har (typ läppstift i snarlika nyanser) men inte sådant som jag borde köpa (typ julklappar till folk).

Jag borde ringa massa samtal och stämma av möten med människor men prokrastinerar istället pga telefonskräck.

Jag måste vattna mina växter i lägenheten ojoj nu var det längesedan.

Jag tänker alldeles för mycket.

Jag förbrukar clementiner som inget annat. Det är helt klart vinterns bästa frukt och jag äter säkert 3-4 per dag.
När jag lämnade den här staden för drygt en vecka sedan såg det ut såhär och nu är det ett vinterlandskap. Kontrast.

Jag lyssnar på Bon Iver igen och igen och igen. Perfekt sova-musik eller gå-på-vinterpromenad-musik. Mina favoriter från senaste albumet är "33 GOD" och "666".

Jag längtar till december. 

Jag fasar inför skottning eftersom jag förmodligen snart har egen bil och egen parkering men det innebär också egen skottning av parkeringsplatsen. yey.

Jag använder just nu tjocka halsdukar och mina docs.

Jag njuter av mitt nyklippta hår som det försvann typ 15cm av i fredags.

Jag äter pepparkakor. MASSOR. AV. PEPPARKAKOR. Om det är någonting jag kan äta tills jag spyr så är det pepparkakor. 

Jag dricker ingefärashots från och med alldeles nyss. Har sett alla andra göra det och vill vara lite mainstream + att jag tycker att det smakar gott??

Jag ska läsa ut de två böckerna jag har börjat på men det går lite segt just nu.

Jag sparar inte till någonting för det är jag dålig på men en hårddisk står på min inköpslista.

Jag brukar äta middag vid skrivbordet varje dag trots vad alla andra säger för jag bor ensam och gör som jag vill.

Jag tittar på massa youtubevideor för att komma ikapp (ligger 30 videor efter pga veckan i Örebro).» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.