Lumene Loose Powder

~
För ett tag sedan frågade jag här på bloggen om ni visste om något bra transparant löspuder. Jag fick en massa förslag men beslöt mig för att testa den omtalade varianten från Lumene. Fast det var ju inte bara att bestämma sig, jag var ju tvungen att hitta den först. Den var alltid slutsåld i alla butiker. Alltid! När jag väl hittade den på mellandagarna inne på Åhléns typ sprang jag fram och högg tag i den, hahah! Tycker det här pudret är hur bra som helst för att sätta makeupen på morgonen. Det känns som om jag kan använda mycket mer utan att det blir kakigt och.. ja.. pudrigt i anisktet. Så, tack för tipset! Och så tipsar jag den vidare till dig som letar efter ett löspuder. Köp! (Om du får tag i den förstås).

Jag använder RT's Setting Brush med den här pudret för att sätta concealern under ögonen. Kommentarer
Livet i USA

Vet inte om "Tarte" finns i Sverige, men dom har också ett fantastiskt bra löspuder! Helt vegan och utan onyttigheter dessutom.

Svar: Det går säkert att hitta på internet :) Tack för tipset!
Ida

2016-01-13 | 16:24:07
BLOG: http://ikalundin.blogg.se
matilda ♥

Åhh måste testa!! (:

2016-01-14 | 12:59:44
BLOG: http://matiiildaa.blogg.se
Ida

Tack för tipset! Mitt Make Up For Ever HD löspuder är snart slut och funderade faktiskt på vad jag ska ersätta det med, eftersom att Sephora inte existerar här uppe i Luleå. Men nu ska jag testa detta när det andra tar slut :)

2016-01-15 | 14:01:18
BLOG: http://everydayhappiness.blogg.se
Sofia

åhhh nice!

2016-01-16 | 19:09:26
BLOG: http://sofiasopic.blogg.se
Johanna

super fin blogg du har!

2016-01-16 | 21:39:54
BLOG: http://www.jojosmind.blogg.se

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.