Nattuggla

~
- (Inlägget skrevs 16/12) -
 
Då ligger jag här i sängen igen och skriver. Klockan är 00:55. Jag hade tänkt sova för två timmar sedan, det gick ju inte riktigt som jag tänkt mig. Jag förstår inte varför alla idéer och lusten att skapa kommer på natten? Det är som om jag går omkring med noll inspiration under dagen och när klockan slår tolv kommer allt på samma gång och plötsligt räcker tiden inte till. 
 
Jag sitter nu och planerar en massa blogginlägg, skriver på skolprojekt, kommer på diy's jag vill göra (helst nu på en gång). Det kommer för mycket idéer, varför kan min hjärna inte distrubera dem mer jämnt under hela dygnet istället? Åhhh, jag vet vilken dimma jag kommer att befinna mig i under dagen imorgon idag menar jag som straff för bristen på sömn i natt. Men egentligen är det inte mycket jag kan göra åt, det är lite svårt att sova när det finns så mycket som snurrar runt i huvudet. 
 
Kanske är det för att man går omkring med den här skyddsmuren omkring sig hela dagen, alltid på vakt. På natten kan man riva muren och tillåta sig själv att börja tänka. Eller så är det helt enkelt det att det är tystare och lugnare på natten. Alla andra sover, det finns inga måsten, ingenstans att vara. Hursomhelst är detta alltid fallet - jag skapar bättre och mer på natten.
Någon annan som känner igen sig? 
 
 
 Kommentarer
Celine

Åh men det är ju nästan alltid så att all inspiration kommer under natten (eller i duschen typ haha)

2015-12-26 | 15:49:14
BLOG: http://celinelf.blogg.se
Johanna

ja, ja känner verkligen igen mig

2015-12-26 | 17:26:28
BLOG: http://www.jojosmind.blogg.se
Tuva

Åh vilken fin blogg du har, absolut inte sista gången jag tittar in här!! :D

2015-12-26 | 17:48:13
BLOG: http://nouw.com/fattagaloppen
Emma Grann Fotografi

Jag känner igen mig väldigt mycket!!

2015-12-27 | 21:49:54
BLOG: http://emmagrannfotografi.se/
Amanda

Precis sån var jag förr, alla bra idéer och piggheten kom på natten eller sent på kvällen. Men sen började jag jobba heltid under dagen så nu brukar jag vara så trött på kvällarna att jag i princip däckar runt 11 på kvällen....

2015-12-27 | 22:59:05
BLOG: http://momentswithme.blogg.se
famlafint.blogg.se

Känner helt klart igen mig! Åtminstone till viss del. Det som gör det hela ännu lite mer problematiskt är att jag dessutom är en morgonmänniska och känner precis så där tidigt på mornarna. Också. Blir ju inte särskilt bra det. För när ska jag kunna se till att få sömn då?

2015-12-29 | 20:06:09
BLOG: http://famlafint.blogg.se/

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.