Min varma choklad

~
Så fort det blir November börjar jag dricka varm chokad som en galning, jag skämtar inte. Och jag vill att det ska vara på riktigt - kokat på spisen och toppat med grädde och marshmallows. Såhär brukar jag oftast göra min varma choklad, rekommenderar att alla testar! (Särskilt om du gillar kryddig mat).
 
 
I en gryta på spisen kokar jag upp 2 dl mjölk (jag föredrar mandelmjölk) och blandar sedan i 2tsk kakao och 2tsk strösocker (eller oboy-pulver om jag är lat). Sedan blandar jag alltid i kanel och chilipulver (chilin är ett måste). Efter det häller jag upp chokladen i en fin mugg (den fina muggen är ett måste) och till sist toppar jag med grädde, minimarshmallows, lönnsirap och ännu lite mer kanel. Inte så nyttigt men sjukt gott! 
 
- Sedan vill jag bara tillägga att papperssugrör är superfint och så, men inte så praktiska när de blir mjuka och chokladen börjar smaka papper...







Kommentarer
Hemma Hos Felicia

hahah jag är lite lika, fast jag dricker te istället, 2-3 koppar per dag! :)

Svar: Jaaa, te är ju underbart också! :)
Ida

2015-12-06 | 19:46:16
BLOG: http://feliciahblogg.webblogg.se/
Erica

Så gott med varm choklad! Hör till vintern :D

2015-12-06 | 19:57:13
BLOG: http://ericaskyllkvist.se
C A R O L I N E

Åh vad gott!

2015-12-06 | 20:39:43
BLOG: http://carolinelundin.se
Yohanna af Skovde

Verkar väldigt väldigt gott :)

2015-12-06 | 20:49:14
BLOG: http://yohannaafskovde.se/
MATILDA

Åh vad gott :D

2015-12-06 | 23:02:32
BLOG: http://matildays.se
Eleonora Adriana ♥

Mums!

2015-12-07 | 07:17:36
BLOG: http://eleonoraadriana.blogg.se/
ISA

såå suspekt med chilin, haha. Men det ser ju himla gott ut :D

Svar: det är supergott, lovar! :D
Ida

2015-12-07 | 15:21:37
BLOG: http://isabyl.devote.se

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «




Ida Eriksson, 20
LULEÅ

mer om mig.