Lilla julafton innan julafton

~
Idag är det julafton och det här inlägget är tidsinställt eftersom jag inte hinner blogga idag. Men jag tänkte i alla fall berätta lite om min och mina närmsta vänners lilla jul som vi hade i tisdags. Jag föredrar faktiskt att vi träffas sådär några dagar innan julafton och byta presenter med varandra. Förutom att man får öppna klappar i förväg är det bästa att se andras reaktioner när de öppnar klapparna, jag blir så sjukt nöjd när någon blir glad. 
 
Jag fick många fina presenter i år, bl.a. en burk med små lappar att öppna och läsa under 2016, ett kuddfodral designat och ihoppysslat av Jassi samt en bok, men inte vilken bok som helst.. 
 

Connor Frantas bok! Wiee! Har viljat ha den här boken i vad som känns som en evighet och så fick jag den i tisdags, tack Kattisen. Alltså jag gillar ju Connor som youtuber och tycker hans videos är bra, but I'm not going to lie - mest vill jag ha den för att det är så fin! SER NI HUR FIN DEN ÄR?! Grafiska designern i mig tjuter av lycka varje gång jag tittar på den. It.is.so.pretty! 
 
Förutom det önskar jag er alla en god jul och om du läser det här på julafton - stäng av datorn och njut av ledigheten med nära och kära i stället! Kommentarer
Natalie

God jul:D

2015-12-24 | 14:10:03
BLOG: http://nouw.com/natallie
Catrin. Monica Sandberg

GodJul och Gott Nytt År!

2015-12-25 | 10:05:49
BLOG: http://catrinmonica.devote.se
Gabriella

Hoppas att du hade en jättebra julafton!! God jul

2015-12-25 | 16:58:27
BLOG: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Johanna

Vad kul!

2015-12-25 | 19:50:47
BLOG: http://www.jojosmind.blogg.se
Emma Engström

Låter verkligen mysigt! Hoppas du haft en jättebra jul :D

2015-12-27 | 17:19:10
BLOG: http://emmaengstrom.vione.se
Linnéa Thell Jansson

alltså vill jättegärna läsa den här nu eftersom du sålt in den så bra hehe, nä men på riktigt! Verkar som något som en behöver läsa såhär i slutet av januari!! Måste bara säga med, så himla fin blogg???? Alla inlägg är så himla fina!! kram.

Svar: Gud vad gullig du är, tack! Och connors bok är en perfekt pepp såhär i början av året :)
Ida

2016-01-28 | 20:47:34
BLOG: http://linneajthell.blogg.se/

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.