Hur ser designen ut i din webbläsare?

~
Nu behöver jag lite hjälp av er. Kan ni svara på hur den nya designen ser ut för dig i din webbläsare? 
 
Den borde se bra ut i Google Chrome eftersom att det är den jag har. Jag vet också redan att den ser helt knäpp ut i Internet Explorer. Men om du har någon annan webbläsare som t.ex. Mozilla Firefox, hur ser det i så fall ut för dig? 
 
Anledningen till varför jag undrar är för att den nya bloggdesignen har varit lite konstig och menyn har hoppat runt lite över allt. Jag har fixat det nu så att det ser bra ut för Google Chrome. 
 
Om du undrar är det såhär designen borde se ut: 
 
 

DIY - Leopard Heart Sweater

~
Här piffar jag till min gamla tröja med lite leopardmönstrat tyg. Man kan såklart använda vilket tyg och motiv som helst. 
 

We♥It

~
Mitt We♥It konto har funnits i över ett år, men det är först nu som jag har börjat med att vara aktiv där. Följ mig HÄR!
 
 
Här är ett litet smakprov av det jag har hjärtat:
 
     

Ny bloggdesign! ♥

~
Ja, då var jag här igen då. Med en ny bloggdesign, wohooo! Jag är medveten om att det inte var så länge sedan jag uppdaterade min design, men jag blir fort trött på designer som jag har. 
 
Det som är nytt med denna är att den är mycket mer stilren än de som jag hade innan. Och missförstå mig inte, jag älskar starka färger och roliga designer, men jag ville testa något nytt.
 
Jag har dessutom lagt ner lite mer tid på denna design. Dropdownmenyn är uppdaterad och fullt fungerande, kommentarsidan ser också mycket bättre ut. Jag har även lagt till lite roliga effekter (testa att föra musen över bilderna här på bloggen). 
 
 
Så vad tycker ni om den nya bloggdesignen?
 


Jag har faktiskt hittat tillbaka till kodning och bildredigering igen, så ni kan förvänta er fler gratis bloggdesigner i framtiden!
 

Circle Skirts

~
I princip hela sommaren har jag gått omkring i cirkelkjolar. Och jag tänker inte sluta med dem till vintern, allt som behövs är ett par tjocka leggings att ha under. 
 
Dessa är mina favoriter från Asos.com:
Här hittar du dem: (1) (2) (3) (4)
 

Jag gjorde min egen för ett tag sedan, det enda som är kvar är att fålla upp den nedtill. 
 
 
Psst! Här finns ett inlägg på hur du gör samma hårband som jag bär på bilderna!
 
Vill du också veta hur du kan sy din egen cirkelkjol? Titta på videon nedan.  
 

Kontakt

~
 
 
Min mejladress är: ida_blogg@hotmail.se
 
 
Jag finns även på:
Instagram: @tantbilly
Twitter: @tantbilly
 
Följ mig gärna på bloglovin HÄR.
 
Om inget av ovanstående sätt att kontakta mig känns lockande får du gärna lämna en kommentar och lätta på hjärtat! 
 
♥♥♥

Horror Halloween Makeup

~
Vill ni se hur jag använde mitt låtsasblod som jag gjorde ett inlägg om för någon vecka sedan? Då är det bara att klicka igång videon här nedanför. 
 

Tack till min lillebror som så vänligt ställde upp som min modell. 


Speed Drawing - Lyric Art

~
En video inspirerad av DazzleDIY på youtube. Jag är osäker i fall jag har tipsat om hennes "Lyric Art" videos, men de är grymma! Jag gjorde min egen med låten "Little Talks" av Of Monsters and Men. 
 

 


DIY - Space Nails

~
Här visar jag hur du gör snygga naglar inspirerade av rymden snabbt och enkelt :) 
 
DU BEHÖVER: vitt/grönt/blått/svart nagellack, topcoat och lite plastfolie
 
Gör en boll av en bit plastfolie. Måla alla naglar med ett täckande vitt nagellack. 
 
Doppa plastfolien i nagellacket och stämpla på naglarna för att få önskat resultat. Jag använde mig av grön, rosa, ljusblå och mörkblå men om du använder lite svart kan du nog få till ett ännu tydligare resultat.
 
Avsluta med att ta bort nagellacket som hamnat utanför nageln med en tops doppad i nagellacksbortagning. Täck varje nagel med ett lager topcoat. 
 
KLAR! ♥
 
 

DIY- Fake Blood

~
Snart är halloween här! Om du ska klä ut sig till något som inkluderar blod, slösa inte pengar på att köpa det..., gör det själv! 
 
 
Själv ska jag inte klä ut mig i år, men om du ska göra det, vad ska du klä ut dig till? 

Ombre Bookstand

~
En liten snabb update bara. Har fortfarande inget internet på datorn, är antagligen något fel på nätverkskortet. Dock går det att använda en nätverkskabel som går direkt från routern till datorn. Därför måste jag nu förbereda alla bilder till mitt inlägg, kuta in i garderoben där vi har routern, koppla in nätverkskabeln, skriva klart och publicera inlägget innan jag går tillbaka till mitt rum med datorn igen. Detta gör det ganska omständigt att publicera inlägg för mig, jag kommer fortfarande att göra det, men det kommer inte att ske lika ofta som förut. Okay? 


Nu, till inlägget. Jag behövde ett bokstöd till min hylla på väggen eftersom böckerna bara ramlade HELA tiden. Så jag gick ut i skogen och hämtade en lämplig sten som jag sedan målade med vit och guld färg. 
 
 
 
 
 
 
Jag använde en vanlig kökssvamp för att "stämpla" på färgen, och sedan tona tillsammans dem. 
 
Det är ett väldigt simpelt, men snyggt projekt. Dessutom kostar det dig ingenting om du redan har färg hemma.
 
 

Uppdatering

~
Jag har inget Internet på min dator just nu, så jag kommer inte att kunna publicera några inlägg innan det är fixat.


DIY - Fall Room Makeover

~
Andra delen min lilla höstserie. Jag har flera stycken projekt du kan göra för att få ditt rum mer höstmysigt i den här videon. :) 
 

DIY - Autumn Leaf Frame

~
Jag ska börja att lägga ut lite höst-D.I.Y's på bloggen nu. Detta är första delen, på måndag kommer del två ut och på torsdag del tre. 
 
Du behöver: en ram, tidningspapper, en sax, löv
 
Ta ut glaset ur ramen, använd som mall när du ritar på tidningspapperet. Klipp ut där du ritat så att papperet blir lika stort som ramen.
 
Placera ut dina löv som du vill ha dem och sätt in glaset i ramen. 
 
KLART! ♥ Lycka till!
 » så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.