Back To School - Block

~
I denna video som inriktar sig på "Back To School" tänkte jag visa er olika sätt att göra om anteckningsblock och mappar. Allt du behöver är gamla tidningar, papper, lim, penna och sax. 
 
 
Som ni ser gjorde jag ingen voiceover i den här videon, tyckte att det inte behövdes. 
 
Hoppas ni fick inspiration till att glamma upp era egna anteckningsböcker och mappar! ♥Kommentarer
Mizca

Nu blev jag riktigt sugen på att plugga så jag kan göra mina häften så snygga. Svenskahäftet du gjorde var ju grymt.

Förresten, nånting jag funderat på länge. Hur har du kameran när du använder båda händerna. Förmodar du har stativ och så, men tänker du på någonting särskilt när du riggar för en inspelning?
Hur klipper du in musik, voiceover och så att vissa delar går fortare än andra? Jag är sugen på att själva testa men har ingen aning om hur man gör.
Har inga kunskaper alls. Har en systemkamera (canon) och stativ men hur man filmar och klipper vete sjuttsingen =)

Svar: Tack så mycket! :)
Det är ganska svårt att förklara allt i text, men det jag tänker på när jag filmar är att ha stativet väldigt nära när det är något som man måste se bra. En annan viktig sak är att byta vinklar för att göra det hela mer intressant.

Angående hur jag klipper och redigerar min videos är helt omöjligt att få med i en kommentar såhär, men jag skulle kunna göra en video på hur jag filmar och redigerar om du skulle vara intresserad av det? :)
Ida

2013-08-19 | 11:52:59
BLOG: http://www.mizca.se
Mizca

Jag är väldigt intresserad av hur du arbetar, så har du tid och möjlighet så skulle jag bli jätteglad om du ville göra en videosnutt om hur du jobbar.

2013-08-22 | 14:54:36
BLOG: http://www.mizca.se

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 20
LULEÅ

mer om mig.